Prosub investigations en Button Consultancy

Prosub investigations en Button Consultancy hebben de handen ineengeslagen en zijn de samenwerking aangegaan met gecertificeerde bureaus in Polen en Duitsland. Door een stijgende lijn in onderzoeken over de grens is er gekozen om samen te werken met ervaren en betrouwbare partners en tolken over de grens.

Door deze samenwerking zijn wij in staat om snel en efficiënt een onderzoek over de grens te verrichten.

 

Voor werkgevers.

Een onderzoek naar bijvoorbeeld ziekteverzuim hoeft niet te stoppen aan de grens. Alle stappen als een goed werkgever gevolgd en toch zijn er signalen die knagen? Een onderbuikgevoel is niet voldoende voor een rechtmatig onderzoek maar een signaal kan dat wel zijn. Een feitenonderzoek kan het verschil maken en meer inzicht geven in de daadwerkelijke situatie.

Neem contact op voor een vrijblijvend advies en eventuele mogelijkheden.

 

Schuldeisers.

Een schuld dient betaald te worden. Maar wat als de solvent of schuldenaar met de Noorderzon vertrokken is? Samen met onze partners hebben wij al meerdere malen succesvol personen kunnen traceren.

Neem contact op om de mogelijkheden binnen uw case te bespreken.

 

Familie hereniging.

Bent u een familielid uit het oog verloren door vertrek naar Nederland of Polen? Samen met onze partners en uw informatie kunnen wij mogelijk de vermiste personen traceren.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vermiste, verduisterde en of gestolen voertuigen.

Bent u benadeeld doordat een voertuig van u vermoedelijk verduisterd of gestolen is? Hierbij denkende aan : Auto’s, Motoren, Vrachtauto’s, Campers ect.. Samen met onze partners en uw informatie kunnen wij mogelijk uw vermiste voertuig(en) traceren.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vermiste, personen.

Bent u een goede kennis, ex partner, of familielid  kwijt? Samen met onze partners en uw informatie kunnen wij mogelijk de vermiste personen traceren.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vermiste, verduisterde en of gestolen lading dan wel goederen.

Bent u benadeeld doordat uw lading dan wel goederen verduisterd of gestolen is? Samen met onze partners en uw informatie kunnen wij mogelijk uw lading dan wel goederen traceren.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.